Blagoslivljajući Nebesku šetnicu svećeniku se malo ‘poljuljala vjera’, evo kako je reagirao

0
89

Vidikovac Nebeska šetnica – Skywalk na Biokovu otvoren je prije nekoliko dana, a kako to doliči hrvatskom narodu, prije nego što njime prošetaju posjetitelji red je da dobije blagoslov.

No, očito je pogled kroz stakleni pod Nebeske šetnice malo “poljuljao vjeru” svećenika pa se i on zanjihao blagoslivljajući šetnicu.

👀

Posted by Progressus ad infinitum on Friday, July 3, 2020

Bilo kako bilo, Skywalk je od sada i pod paskom Nebeskog zaštitnika pa nema straha za šetnju staklenom polukružnicom i uživanju u pogledu na morsko plavetnilo i moćnu planinu Biokovo.

Podsjetimo, uređenje vidikovca Nebeska šetnica – Skywalk Biokovo dio je projekta ‘Novi Adrion – Promicanje održivog korištenja prirodne baštine PP Biokovo”, financiran iz sredstava Europskog fonda za regionalni razvoj u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014 – 2020. To je financijski najveći i najzahtjevniji projekt u povijesti Javne ustanove “Park prirode Biokovo”.

Ukupna vrijednost navedenog projekta iznosi približno 31 milijun kuna, od čega bespovratna sredstva Europskih strukturnih i investicijskih fondova iznose oko 27 milijuna kuna. Ostatak se financira sredstvima iz Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost te vlastitim sredstvima korisnika i partnera – Makarska razvojna agencija MARA i Hrvatska gorska služba spašavanja – HGSS.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime