eroGAG nasmijava objavama o hrvatskom rukometu

0
62
erogag-nasmijava-objavama-o-hrvatskom-rukometu
Popularna hercegovačka Facebook stranica eroGAG u četvrtak je ”ubola” s nekoliko komičnih objava vezanih za aktualnu situaciju s hrvatskom rukometnom reprezentacijom na EP-u.

S obzirom da izbornik Hrvoje Horvat muku muči s koronavirusom u momčadi te iz dana u dan poziva nove rukometaše na Euro, među njima i vratara Mirka Alilovića iz Ljubuškog, eroGAG se odlučio našaliti tom situacijom.

Davor Dominiković nije u ovoj korona krizi ne bi zaigrao u napadu, navodi eroGAG aludirajući na to da je bivši hrvatski rukometaš rijetko kada odlazio u napad.

Nakon toga uslijedila je montaža fotografije izbornika Horvata koji moli dva vanjska i jedno solidno krilo iz Ljubuškog od trenera Tonija Čoline, koji je ujedno i pomoćnik Ivici Obrvanu na klupi BiH. Čolina mu na to odgovara: Nema više ništa u Ljubuškom, obećali smo već Švabama.

U sljedećim objavama montirana je fotografija izbornika Horvata koji poziva bivšeg rukometaša iz Ljubuškog Denisa Buntića te iskusnog Čapljinca Nikolu Prcu koji se prije nekoliko dana na Europskom prvenstvu oprostio od igranja za reprezentaciju BiH.

Horvat je pitao Prcu ”Jel’no u tebe dvojno?” aludirajući da Čapljinac uz BiH ima i Hrvatsko državljanstvo te da je hrvatski izbornik ispucao skoro sve igrače iz Hrvatske da poseže i za onima u susjedstvu.

Najpopularnija objava dana, za sada, je grafika s tri najtraženija zanimanja u Ljubuškom:

  1. keramičar
  2. bilo kakav punoljetan rukometaš s negativnim PCR testom
  3. pomoćni šanker

(www.jabuka.tv)