Ljubušak uhvaćen sa Speedom

0
13
ljubusak-uhvacen-sa-speedom
Dana 17. prosinca oko 13:00 sati, policijski službenici Sektora kriminalističke policije MUP-a ŽZH su, radeći po zavedenoj akciji kodnog naziva “LORD”, u mjestu Veljaci, grad Ljubuški, kontrolirali osobno vozilo marke “BMW”, BiH registarskih oznaka, s kojim je upravljao I.M. (23) iz mjesta Veljaci, Ljubuški.

Prilikom kontrole, kod istog je pronađena prozirna PVC folija u kojoj se nalazila praškasta materija za koju se sumnja da se radi o opojnoj drogi “Speed” koju su policijski službenici uz potvrdu o privremenom oduzimanju predmeta i izuzeli.

Zbog postojanja osnove sumnje da je imenovani I.M. počinio kazneno djelo iz čl. 239 KZ F BiH Posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga, nad istim je zavedena kriminalistička obrada tijekom koje je ispitan u svojstvu osumnjičenika.

Po kompletiranju predmeta policijski službenici će protiv imenovanog I.M. (23) podnijeti izvješće o počinjenom gore navedenom kaznenom djelu Županijskom tužiteljstvu ŽZH u Širokom Brijegu, navodi se u priopćenju MUP-a ŽZH.

(www.jabuka.tv)

The post Ljubušak uhvaćen sa Speedom first appeared on Jabuka.tv.