Predstava “Hoćemo l’ VIŠE” stiže u Ljubuški

0
455
Udruga dramskih umjetnika Altteatar Sarajevo svoju predstavu “Hoćemo l’ VIŠE”, nastalu pod rediteljskom palicom Admira Glamočaka, izvest će 26.rujna u hotelu “Bigeste” u Ljubuškom, s početkom u 20 sati.

Spomenuta predstava proizvod je glumačkih radionica koje su se održale u devet lokalnih zajednica u Bosni i Hercegovini.

Predstava prikazuje probleme mladih u današnjem sustavu razbijajući pritom stereotipe. Radnja predstave je u Domu kulture kojeg mladi nastoje oživjeti. U Domu kulture održava se i predizborna kampanja za nadolazeće izbore, pri čemu mnogi zadaci oko sređivanja sale ometaju postavljanje predstave. Odlučni u tome da zaustave iskorištavanje mladih od strane vlasti, mladi svoju predstavu vode u smjeru revolucije, priopćeno je iz Udruge mladih Agape.

Nakon prikazivanja u Ljubuškom, ekipa ide na turneju po bh. gradovima te će predstava biti prikazana u Trebinju 27. rujna, u Brčkom 1. listopada, a potom u Doboju 2. listopada te Prijedoru 3. listopada. Ulaz za sve predstave je besplatan.

Predstava će biti izvedena uz poštivanje svih epidemioloških mjera.

(Fena)

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime