Široki Brijeg: Dvojica Ljubušaka uhvaćena u kršenju policijskog sata

0
7
siroki-brijeg:-dvojica-ljubusaka-uhvacena-u-krsenju-policijskog-sata
U izvješću MUP-a ŽZH navodi se kako su dvojica mladića iz Ljubuškog uhvaćena u kršenju mjere ograničenja kretanja u razdoblju od 23 sata do 5 ujutro.

U subotu 16. siječnja u 00:30 sati policijski službenici PU Široki Brijeg zatekli su u prometu prometno vozilo marke VW Golf, BH registracijskih oznaka, kojim je upravljao M. P. (25), a u kome se kao suvozač nalazio A. B. (22), oba s područja Ljubuškog.

Navedene osobe prekršile su mjere ograničenja kretanja te su na taj način počinile prekršaj propisan članak 12. stavak (1) točka a) Zakona o javnom redu i miru Županije Zapadnohercegovačke. M. P. (25) i A. B. (22) naknadno će biti uručen prekršajni nalog – za počinjeni prekršaj istima će biti izrečena novčana kazna u iznosu od 700,00 KM.

Tijekom vikenda evidentirana su dva kaznena djela iz oblasti kaznenih djela protiv imovine KZ-a FBiH. Kriminalistička istraživanja su u tijeku.

Zabilježene su i dvije prometne nezgode, u jednoj je jedna osoba smrtno stradala, a dvije su zadobile tjelesne ozljede. U drugoj je utvrđena manja materijalna šteta, priopćio je MUP ŽZH.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime