U Ljubuškom održana “Noć Izviđača”

0
55
u-ljubuskom-odrzana-“noc-izvidaca”Rukometni klub Izviđač Central osiguranje sinoć je organizirao donatorsku večeru pod nazivom “Noć Izviđača” u hotelu Bigeste u Ljubuškom.

Kako se i očekivalo u Ljubuški su pristigli brojni prijatelji, donatori, sponzori i simpatizeri RK Izviđač. Također, bili su tu i gospodarstvenici te predstavnici svih razina vlasti i drugi uglednici s ciljem prikupljanja financijskih sredstava namijenjenih za potporu razvoja rukometnog sporta u Gradu Ljubuškom, prenosi Radio Ljubuški.

Na početku je sve pozdravio i zaželio dobrodošlicu predsjednik Uprave kluba Toni Kraljević. On je predsjedniku Hrvatskog narodnog sabora i HDZ-a BiH Draganu Čoviću uručio dres s potpisima svih igrača kao znak zahvale, kako reče, za veliku podršku koju daje Izviđaču.

I humački gvardijan, fra Dario Dodig, prije blagoslova jela i nazočnih poželio je svako dobro Izviđačevoj mladosti i ljudima koji skrbe o klubu i igračima.

Bilo je lijepo za vidjeti veliki broj rukometaša i rukometašica, njihovih trenera i bivših igrača i igračica gdje su nakon naporne sezone malo dali oduška u opuštenoj atmosferi. U neka doba “ukazao” se i Zdravko Mamić koji je, dakako, izazvao veliku pozornost u dvorani hotela.

(www.jabuka.tv)