Velika zahvala obitelji: Za Ivana Grbavca skupljen novac, dokumentacija ide u Hamburg

0
48
potrebna-pomoc-za-lijecenje-mladog-ljubusaka
Organizatori humanitarne akcije za pomoć u liječenju teškog bolesnog Ivana Grbavca iz Ljubuškog su u ime obitelji i prijatelja zahvalili svima koji su se odazvali na humanitarnu akciju.

Njihovu zahvalu prenosimo u ciijelosti.

Od srca hvala svim plemenitim ljudima, firmama i institucijama. U ovom trenutku je teško spominjati bilo koga poimence jer bi nekoga nenamjerno sigurno zaboravili. Svatko je dao svoj doprinos na način koliko i kako je mogao i tako nama dao veliku nadu i vjeru da će se uz liječenje, izoliranom perfuzijom jetre, bolest početi povlačiti.

Sveukupan prikupljen iznos humanitarne akcije je oko 120.000 KM. Sada šaljemo kompletnu dokumentaciju u kliniku u Hamburg i nakon toga Ivan ide na liječenje. I dalje nam se javljaju ljudi i žele pomoći. U utorak mame iz Ljubuškog i Brotnja organiziraju prikupljanje novčane pomoći i one ne žele odustati. Iako mi mislimo da imamo dovoljno novca, one će ipak održati druženje jer novac ide u humanitarne svrhe.

Za ovu humanitarnu akciju napravljen je poseban račun na koji se skupljao novac i sav iznos koji ostane na računu nakon što se podmire troškovi liječenja biti će uplaćen za one kojima je pomoć potrebna kako što je u ovom trenutku Ivanu.

Umorni smo, a istovremeno sretni jer smo svi zajedno svojim doprinosom pokazali da imamo osjećaja i veliko srca za one kojima je pomoć potrebna i da smo se spremni odazvati kada je najpotrebnije.

Iskreno HVALA svima koji su pokazali svoje veliko, humano i solidarno srce!

Hercegovina pokazala veliko srce: Još malo nedostaje za Ivanov odlazak na spasonosnu terapiju

(www.jabuka.tv)