Crveni križ ŽZH pokreće veliku humanitarnu akciju ”Srcem za Hrvatsku”

0
37
crveni-kriz-zzh-pokrece-veliku-humanitarnu-akciju-”srcem-za-hrvatsku”
Crveni križ Županije Zapadnohercegovačke u suradnji s drugim humanitarnim organizacijama pokreće humanitarnu akciju prikupljanja pomoći za ugroženo stanovništvo uslijed potresa u Republici Hrvatskoj “Srcem za Hrvatsku”.

Ugroženom stanovništvu Republike Hrvatske pomažete donacijom (2 KM) pozivom na humanitarni broj Crvenog križa Federacije BiH 17023.

Također, pomoći možete novčanim uplatama na bankovni račun Društva Crvenog križa BiH: 1401-0100-2588-6326 (SBERBANK BH d.d. Sarajevo) s naznakom “Za stradalo stanovništvo Republike Hrvatske”.

Svoje priloge u prehrambenim i higijenskim artiklima možete predati organizacijama Crvenog križa i drugim organizacijama prikazanima u dnu plakata u naznačenom vremenu (4.-11.1.2021). Plakati će biti vidljivi u svim gradovima/općinama ŽZH, a uskoro ćemo ih objaviti i u digitalnom obliku za sve gradove/općine.

Molimo da vaši prilozi budu isključivo u paketima sa sadržajem koji je naznačen na plakatu. Trenutno, odjeća i obuća se neće prikupljati, po savjetu kolega iz Hrvatskog Crvenog križa, navode iz Crvenog križa ŽZH.

S prikupljanjem navedenih artikala krenut će se od 4. siječnja 2021. godine. Točno mjesto i vrijeme prikupljanja paketa hrane i higijene objavit će lokalne organizacije Crvenog križa.

Molimo vas da pratite informacije i upute koje objavi Crveni križ Županije Zapadnohercegovačke ili lokalne organizacije Crvenog križa u ŽZH. Svoje upite možete slati na e-mail: info@ck-zzh.org.

Hercegovina se digla na noge za potresom pogođenu Hrvatsku

(www.jabuka.tv)