Nakon kratkog nestanka Širokobriježanin pronađen na Kravici

0
110
nakon-kratkog-nestanka-sirokobrijezanin-pronaden-na-kravici
U noći sa srijede na četvrtak nakratko je nestao muškarac iz Širokoga Brijega.

Kako je objavila Gorska služba spašavanja Široki Brijeg, u četvrtak u 2:05 sati obitelj je prijavila kako se njihov član M.J. (1957.) nakon druženja kod prijatelja nije vratio kući. Obitelj je upućena da se javi u Policijsku postaju Široki Brijeg, a ubrzo se pridružio i GSS radi prikupljanja prvih informacija.

Nakon obavljenog razgovora s jednim članom obitelji, pozivamo na mobitel nestalog, na sreću čovjek se ubrzo javlja, ali djeluje dezorijentirano. Tvrdi da je na Kravici (Ljubuški), da je prelazio preko vode, navode iz GSS-a.

Policijske patrole i vozilo GSS-a obilazili su teren na kojem je nestali boravio tijekom večeri, točnije obližnje ceste uz rijeku Ugrovaču i Lišticu, a kontaktirana je i Policijska uprava Ljubuški koja je uputila svoju patrolo do Kravice.

To je bio ispravan korak jer je patrola PU Ljubuški pri dolasku na lokalitet Kravica u 3:10 sati zatekla nestalog. Na sreću, živog i zdravog, kojeg kasnije predaju članovima obitelji. Još se jednom potvrdila odlična koordinacija i suradnja naše stanice s policijom, a posebice pohvaljujemo obitelj koja je odlično reagirala i pravovremeno prijavila nestanak, zaključuju iz Gorske službe spašavanja Široki Brijeg.

Jutros u 02.05h na službeni broj dobijamo poziv za pomoć. Obitelji prijavljuje kako se njihov član M.J. (1957) nakon…

Objavljuje GSS Široki BrijegČetvrtak, 28. siječnja 2021.

(www.jabuka.tv | Foto: Ilustracija/GSS Široki Brijeg)